Kajakaš bezdanskog Dunava Zoltan Ham bio je najbolji takmičar u kadetskoj konkurenciji na Prvenstvu Srbije održanom u Beogradu.

Ham je osvojio titule u pojedinačnim disciplinama na 500, odnosno hiljadu metara. Najveći Zoltanovi rivali, iz bačkopalanačkog Sintelona, u obe trke imali su zaostatak veći od četiri sekunde, čime trijumfi našeg kajakaša još više dobijaju na značaju. Aktuelni reprezentativac je na šampionatu Srbije dospeo i do treće medalje. Trku na pola kilometra, u konkurenciji juniora, završio je kao bronzani, ali tek nakon pregleda foto finiša.
Zapažene rezultate na Prvenstvu Srbije, koji nažalost nisu zaokruženi medaljama, ostvarila su braća Lovas, Edvard i David. Juniori Dunava bili su četvrti u trkama na 1.000, odnosno 200 metara. Njih dvojica, te kadeti Ham i Bošnjak zauzeli su peto mesto u trci juniora na hiljadu metara. Kajakaški klub Dunav je u ekipnoj konkurenciji zauzeo 17. mesto među 27 klubova Srbije. Bezdanski sastav nije imao predstavnike u seniorskoj konkurenciji, kojom su dominirali kajakaši Sintelona i šabačke Zorke, predvođena reprezentativcem i „nekadašnjim Bezdancen”, Ervinom Holpertom.