Kajakaški klub Dunav iz Bezdana priredio je još jedno uspešno takmičenje, koje praktično označava start kajakaške sezone. Najupečatljiviji rezultat takmičenja ostvario je junior Edvard Lovas.

Sve bolji Edvard izveslao je kontrolno merenje na dva kilometra, za manje od sedam minuta (6:55) i ostvario daleko najbolji rezultat, iako po godinama još uvek pripada juniorskom uzrastu. Prvo vreme, u svojoj, kadetskoj kategoriji ostvario je i talentovani Zoltan Ham. Seniorka Olivia Odri imala je drugo vreme u svojoj konkurenciji, dok su pioniri Helena Đuričić i Erik Hasanović bili peti. Hilaria Ham i kadet David Lovas imali su šesto vreme. U zvaničnom takmičarskom programu 22. Kajakaške regate u Bezdanu najbolji rezultat, drugo mesto, ostvario je učesnik mini kajak trke, Aleksandar Perović. Edvard Lovas je bio treći u seniorskoj i juniorskoj konkurenciji, dok je Zoltan Ham bio treći kod kadeta. Treće mesto podelile su seniorke Olivia Odri i talentovana Helena Đuričić. Bez mesta na postolju ostali su: Erik Hasanović (8. mesto), Hilaria Ham (6) i David Lovas (6)

Prvi zvaničan nastup na Regati su upisali Kira Bauer i Barbara Eđed, te dečaci Aleksandar Perović, Zoltan Balint, Valentin Verner i Atila Benjak.